O'Sullivan legyőzte Binghamet, bejutott az elődöntőbe

Ronnie O'Sullivan legyőzte Binghamet, bejutott az elődöntőbe
Ronnie O'Sullivan legyőzte Binghamet, bejutott az elődöntőbe

O'Sullivan és Bingham negyeddöntőjében röpködtek a 100-as breakek

 

 

Ronnie O'Sullivan viszonylag könnyen nyert Stuart Bingham ellen a Shanghai Masters negyeddöntőjében. A Rakéta 6-2-re nyert és bejutott az elődöntőbe, pénteken fog játszani Kyren Wilson ellen.

 

Az első frame-ben Bingham nyert 52-51-re, majd O'Sullivan vette át az irányítást, egyenlített, 71-13-mal nyerte a második frame-t 50-es breaket ért el. A harmadik menetben nyert Ronnie, majd a negyedikben is, 130-6-ra nyerte becsempészve egy 93-as breaket. Majd növelte a szintet 111-0-ra nyert az 5. frameben, 111-es breakkel. Binghamnek erre volt még válasza 140-0-ra nyert 134-es breakkel és feljött 4-2-re.

A következő két menetet O'Sullivan hozta, a hetedikben 140-es breakkel nyert 140-0-ra, majd a mérkőzés utolsó frame-ében 73-41-re nyert 72-es breakkel.

A Shanghai Mastersen eddig a százas listát Bingham vezette 140-es breakkel, még az első fordulóban érte el, így csatlakozott hozzá O'Sullivan is a maga 140-es breakével.

Az elődöntőben O'Sullivan ellenfele Kyren Wilson lesz, aki nehezen, 6-5-re nyert Ryan Day ellen. Érdekesség, hogy Wilson elképesztő formája tovább tart, zsinórban a 19. mérkőzését nyerte meg. Wilson majdnem élre állt, hiszen egy feketén múlt, hogy meglegyen a 142-es break. 5000 font jár a legnagyobb breaket elérőnek, a listán ugye O'Sullivan és Bingham áll egyelőre az élen.

 

Wilson a mérkőzés után kiemelte, talán most van karrierje szempontjából a legjobb formában, de ez nem jelenti azt, hogy simán nyerni fog Ronnie ellen, akit a világ legjobbjának tart. Nagyon nehéz mérkőzésre készül, de megpróbálja élvezni a játékot.

 

Tags: